KWS
   
 

Ismét a KWS a piacvezető

Megőrizte piacvezető pozícióját a KWS a repce piacon

Véletlenül senki nem nyer kétszer egymás után a növénynemesítők közötti versenyben, csak az a piaci szereplő, akinek a fejlesztéseivel a termelők nagyon meg vannak elégedve. A KWS őszi káposztarepce hibridek évek óta stabilan teljesítenek a legfelső terméskategóriában, nemcsak kisparcellás kísérletekben, de üzemi körülmények között is, nyilván ebből a teljesítményből ered a gazdálkodók töretlen bizalma a KWS iránt.

Vállalatunk a legjobb három repcenemesítő közé a sokoldalú termelői igényeknek kiválóan megfelelő HYBRIROCK termékével kvalifikálta magát 2015-ben, úgy hogy a HYBRIROCK ekkora már három egymást követő évben (2013, 2014 és 2015) volt a legnagyobb felületen termelt őszi káposztarepce. Ebben az időszakban sokan „egy hibrides cégnek” tartották a KWS-t, de nemesítőink erre gyorsan rácáfoltak és 2016-ban már a GORDON KWSWRD is bekerült a megtisztelő tíz legkedveltebb hazai repce hibrid közé. Ezzel párhuzamosan várakozáson felüli igény alakult ki a 2016-ban bemutatkozó MARC KWS-re, ami az első évében a TOP 10 előszobájában kezdte termék életciklusát.

Töretlen lelkesedéssel nemesítjük és teszteljük újabb hibrid jelöltjeinket, ebben a folyamatban a legjobb értékelést az UMBERTO KWS kapta egyedülálló becőrétegének köszönhetően, nagyon bízunk abban, hogy a nagy elődökhöz hasonló elégedettséggel fogják partnereink kipróbálni kiváló újdonságunkat.

piacresz_repce_2017

  hybrirock_piacresz_2017


 
KWS