KWS
   
 

KWS – növekedés közös erővel

 

A mezőgazdaság termelés sikerében sarkalatos tényezőként játszik szerepet a vetőmag. A KWS szakértelmének alapja a csúcsteljesítményű vetőmagok nemesítése és termeltetése annak érdekében, hogy a gazdálkodókkal együtt érhessünk el sikereket, és jó terméseredményt – A kukorica esetében ez jól működik:

Kurve, Graph Corn   KWS Zuchtstationen und Prüforte
  • Évről évre egyre több gazda helyezi bizalmát a KWS kukorica hibridjeibe. Ma már Európa szerte 2,5 millió hektáron termesztenek KWS kukoricát – ami azt jelenti, hogy ez az arány az elmúlt 10 évben több mint a kétszerese lett a korábbinak. Úgy gondoljuk, ez azt bizonyítja, hogy nemcsak a múltban teljesítettünk jól, és bizonyultunk jó partnernek, hanem ez a jövőben is így lesz.
  • A gazdák belénk vetett bizalmának köszönhetően a KWS a világon az egyik vezető vetőmag nemesítő vállalat, és Európában a legnagyobb kukoricanemesítő. A KWS csoport egy független, hosszú hagyományokra visszatekintő családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely már több mint 150 éve foglalkozik vetőmagnemesítéssel.
  • A vetőmag-nemesítés iránt teljes mértékben elhivatott vállalkozásként a KWS minden jelentősebb növénykultúrában képviselteti magát a piacon: kukorica (siló, szemes és biogáz célú), cirok, cukorrépa, kalászos (búza, rozs, és árpa), olajos magvak (repcemag, napraforgó), és burgonya.
  • A KWS Csoport több mint 40 leányvállalattal és társult vállalkozással rendelkezik világszerte, és így 70-nél is több országban folytatja tevékenységét.
  • A cégcsoport évről-évre növeli beruházásait. Az éves forgalmának mintegy 15%-át fekteti be újra a kutatás és fejlesztés területén.
  • A KWS csapatát mintegy 4.400 fő alkotja, ezen belül az innovációért felelős kutatásokon már több mint 1.200 személy dolgozik.
 

 
KWS