KWS
   
 

KWS – nemesítés óriási ütemben

Növekedésünk kulcsa: a nemesítés. Csak így tudjuk a gazdáknak az igényeiknek megfelelő, lehető legjobb fajtaválasztékot kínálni:

Mendel, Erblehre   KWS –corn breeding with speed
  • Ma már a KWS az egyike azon vállalkozásoknak, amely a legintenzívebben tevékenykedik, és legtöbbet ruház be a kukoricanemesítésbe Európában – növekvő tendenciával.
  • KWS hozta létre Európában az egyik legnagyobb kukoricanemesítési programot mintegy 80 különböző, kukoricatermesztés célját szolgáló helyszínnel és 600.000 parcellával Európa szerte – ami az elmúlt 7 évben megduplázódott.
  • A KWS nemesítési eljárásainak középpontjában Innovatív eljárások állnak. A nemesítés során alkalmazott tudományos technológiáink mindig a technika legújabb vívmányai. A cégcsoport világvezető szerepet tölt be a Dupla Haploid Eljárás terén. Ezzel a megközelítéssel tiszta szülői vonalakat tudunk előállítani egy év alatt, ahhoz képest, hogy a hagyományos eljárásokkal mindezt három-öt év alatt lehet elérni. Ez jelentősen felgyorsítja a kukorica nemesítés folyamatát, és több lehetőséget kínál számunkra a nagyobb potenciális terméshozam eléréséhez.
 

 
KWS