KWS
   
 

KRABAS

FAO 300-350    korn mais nutzungsrichtungsicon orange Utilisation icon grain corn active   icons 2014    icons 2014

  • a KWS korai csúcs hibridje
  • intenzív korai fejlődés jellemzi
  • zöld száron érő
  • lófogú típusú
  • szemnek tetszetős antociános csővégig telített szemek jellemzik
  • kiválóan termékenyül aszályos években is
  • gyors éréskori vízleadásának köszönhetően korai betakarítása lehetséges
  • rövid tenyészideje miatt megkésett vetésekhez is ajánljuk

krabas

Eredmények - Nagyobb nézetért kattintson a képre!

krabas  

krabas  

Termelői vélemények

Homik Tibor, Sármellék

Cégünk mintegy 800 hektáron gazdálkodik, melyből 180-190 hektáron termesztünk kukoricát minden évben. A KWS hibridjei a kukorica vetésterület meghatározó részét teszik ki már több mint tíz éve. 2013-ban 87 hektáron vetettünk Krabas-t. Döntésünket az előző években szerzett tapasztalataink alapján hoztuk meg. A Krabas rendkívül jól alkalmazkodik területeink valamennyi talajadottságaihoz, kiválóan termékenyült a 2012-es és az idei aszályos nyári időszakban is. 2012-ben 7,1 t/ha terméseredménnyel takarítottuk be. Stabil megbízható hibrid, amelyet bátran ajánlok a gazdálkodóknak!

Vas János, Nagyatád

Családi gazdálkodóként dolgozom mintegy 200 hektáron, Nagyatádon és környékén. KWS kukoricát immár harmadik éve használok. Az ország sok más részéhez hasonlóan Somogy megye déli része is rendkívül aszályos terület volt 2012-ben. Ezek között a körülmények között a KWS KRABAS nevű hibridje a jóval átlagon felüli teljesítményével hívta fel magára a figyelmemet, ezért a kukorica vetésterület 1/3 részére ezt a hibridet választottam, és számítok rá az elkövetkező évek során is.

Major Sándor, Bábolna

A KWS kukorica hibridjeit a cég hazai megjelenése óta használom. A Krabas az elmúlt években bizonyította fontos szerepét az általam használt vetésforgóban. 2011-ben 7 t/ha-os, 2012-ben az aszály ellenére 10t/ha-os termést produkált, mintegy 70 hektáron. Jelenleg is termesztem, a kukorica vetésterületem 40-45%-án.


 
KWS