KWS
   
 

KINEMAS

 FAO 350-400  korn mais nutzungsrichtungsicon orange Utilisation icon grain corn active icons 2014 icons 2014

  • az első generációs Dihaploid hibridek egyike
  • terméspotenciálja a középkorai hibridekével megegyező
  • kirobbanó korai fejlődési erély
  • kimagaslóan nagy gyökértömeg
  • szárbetegségekkel szembeni kimagaslóan jó ellenállóság
  • laza-homokos talajokon is stabil termést produkál
  • széles tőszám intervallummal rendelkezik
  • rendkívül intenzív vízleadású hibrid
     

  kinemas

Eredmények - Nagyobb nézetért kattintson a képre!

kinemas 2014  

kinemas 2014  

Termelői vélemények

Hadadi Endre, Hajdúnánás

Hajdúnánás térségében gazdálkodunk kötött réti csernozjom talajon immáron 22 éve. Számunkra nemcsak maga a föld képviseli az értéket, hanem az a vetőmag is, amit elvetünk. A KWS vetőmagjaival az utóbbi 6-8 évben ismerkedtem meg. Gazdaságunk arra törekszik, hogy maximális jövedelmet termeljen, ennek elengedhetetlen feltétele a homogén végtermék, mely egyöntetű, jól rostálható, szárításkor nem roppanó, jól tárolható kukorica. Erre megoldás a KWS 3. generációs hibridje a KINEMAS, mellyel mindezen feltételek mellett, csaknem 13 tonnás hektáronkénti eredményt tudtunk elérni a 2011-es évben. Bátran merem ajánlani minden termelőnek, aki intenzív árukukorica-termesztéssel foglalkozik és ezzel maximális profitot akar elérni.

Lakatos Zoltán, Sülysáp

Gazdaságunkban a Kinemas sokszor bizonyította tudását, és meghálálta a feléje tett bizalmat. Kukorica vetésterületünk jelenleg is egyik meghatározó hibridje, és több éve fontos szereplője. Mivel területünk az aszálynak különösen kitett zónában helyezkedik el, ezért fontos, hogy az alkalmazott hibrid a szárazság- és hőstressznek minél inkább ellenálljon. A Kinemas tudja ezt, emellett intenzív korai fejlődési eréllyel rendelkezik, és kiszámítható termésszintet produkál, legyen az átlagos vagy aszállyal sújtott évjárat.

Horváth Ottó, Táp

400 hektáron termesztünk kukoricát minden évben, változó adottságú területeken. A KWS Kinemas hibridjét a saját és megyei fajtakísérletekben nyújtott jó eredménye alapján választottuk. A 2012-es aszályos évjárat ellenére a fajtasorban elért eredménye a 8 tonna/ha-t közelítette, és az üzemi táblák eredménye is 7,3 t/ha volt. A Kinemas korai fejlődése erőteljes, stabil szárat nevel. A hibridet jó szár- és csőegészség jellemzi. Az idei tenyészidőszak eddigi tapasztalatai változatosak, az igen erős szélsőségek ellenére a Kinemas-tól jó eredményt várunk.


 
KWS