KWS
   
 

HYBRIROCK

Zene Földjeimnek

No1

Magyarország piacvezető* repce hibridje!

  • Kiugróan magas terméshozam
  • Rendkívül intenzív korai fejlődés az ősz folyamán
  • Széles vetésoptimummal rendelkezik

HYBRIROCK tablazat

HYBRIROCK grafikon

HYBRIROCK map

*Forrás: Kleffmann, 2016

Új vevőink véleménye a HYBRIROCK-ról:

Bóna Szabolcs, Rábapordány

„ Az országot járva a kitáblázott HYBRIROCK üzemi állományok felkeltették az érdeklődésemet. Az idei évben több mint 30 ha felületen vetettünk HYBRIROCK-ot. Eddigi tapasztalatunk az, hogy a növény kiemelkedő, a versenytársakat megelőző fejlődési eréllyel bír, jó a tápanyag-reakciója, és egészséges állományt nevel. Nagy reményekkel várjuk a betakarítást.”

Bóna Szabolcs, elnök-igazgató, Rábapordányi Mezőgazdasági Zrt., Rábapordány

Illés József, Nagydobsza

„ Kaposfüreden találkoztam először a HYBRIROCK-kal. A területi képviselő ajánlása és a személyes tapasztalataim alapján döntöttem úgy, hogy megpróbálom a hibridet. 20 ha HYBRIROCK-kal kezdtük az együttműködést a KWS-el. A kultúra jelenlegi fenológiája alapján rendkívül bizakodó vagyok az aratást illetően.”

 

Szabó Zoltán, Majosháza

„200 hektáron foglalkozunk szántóföldi növénytermesztéssel. A repce vetésterülete a teljes terület 20%-át teszi ki. A HYBRIROCK-ot 2015-ben próbáltuk ki először, ugyanis csak jókat hallottunk a piacvezető hibridről. A konkurens hibridekhez viszonyítva fejlődési erélye kimagasló volt, erős, beállt állománnyal várhattuk a telet. Tavaszi állományunk is kimagasló képet fest, erős, egészséges növények jellemzik a hibridet. Rendkívül optimisták vagyunk az aratást illetőleg!”

 

Nagyfejeő József, Agro-HA-Va-NA, Kunmadaras

„ A HYBRIROCK-ra egy szomszédos gazdatárstól kapott információ, illetve ajánlás alapján esett a választásom, tőle hallottam először a KWS repcéjéről. Jelenleg 40 hektáros területen van elvetve. A repce előnyei között kiemelném a hibrid erőteljes növekedését, jó kelési képességét. A repce szépen elágazott, tetszetős. Elvárásaim a nagymértékű termőképesség, télállóság, illetve a szélsőségekkel, betegségekkel szembeni ellenálló képesség, tolerancia. A HYBRIROCK ezt mind nyújtja számomra.”

Dr. Lipták József, Tiszavasvári

„ Tiszavasvári termelő kísérleteinek eredményei alapján döntöttem a HYBRIROCK mellett. Repce területünk 80 %-án vetettem el a KWS hibridet. Az eddigi szemlék során rögtön feltűnt a talajfelszínhez közeli oldalhajtások mellett az elágazások magas száma. Az állomány egyöntetű, jól fejlett. Kíváncsian várom a betakarítási eredményeket!”

Drahota Szabó Nándor, D-Oldal 2007 Kft., Szentes

„ Idén mintegy 100 hektár a repce vetésterületem, ahol teljes egészében KWS hibridek szerepelnek. A HYBRIROCK-ot a KWS területi képviselője ajánlotta. Szembetűnő a növény térkihasználása, az oldalelágazások nagy száma és a betegségekkel szembeni ellenállósága. Mindenképp 4 tonna feletti eredményre számítunk!”

Több éves tapasztalat a HYBRIROCK-ról:

Ambrus Krisztián, Kajd-Mező Kft., Kajdacs

„Cégünk, a korábbi évek kedvező tapasztalatai alapján, ebben a szezonban a repce vetésterület közel felén (293 hektáron) HYBRIROCK-ot termel. A HYBRIROCK nagyon szépen indult ősszel a vetés után, igaz, 500 ezer mag/hektárral vetettük. Egyenletesen kelt, még a lazább homoktalajokon is nagyon jól mutatott. A telet nagyon szépen átvészelte, nagyon jó az állomány, szép eredményt várunk tőle.”


 
KWS