KWS
   
 

GORDON KWS

A széles sortáv bajnoka WRD®

wrd 

  • 2 év tesztelését követően regisztrált hibrid, kiugró termés potenciállal

  • Intenzív fejlődési erély

  • Rendkívüli adaptálhatóság a kitettebb (aszály sújtotta) régiókba, kimagaslóan jó vízhasznosítási paraméterek

Új vevőink véleménye a GORDON KWS-ről:

Gerencsér József, egyéni vállalkozó, Acsád

„Olyan repcét kerestem, amely WRD technológiára alkalmas, mivel harmadik éve próbálkozom a 36 cm-es sortávolságú vetéssel. Tavaly a chernelházadamonyai fajtabemutatón találkoztam először a GORDON KWS WRD-vel, ezért 2015 őszén 38 hektáron próbáltam ki. Az eddig mutatott teljesítménye alapján rendkívül biztatónak tűnik a várható eredménye. Kimagasló fejlődési eréllyel bír, az átlagosnál jóval több elágazás és erős gyökértömeg jellemzi."

Molnár Attila, Modafix Kft., Szalánta

„A KWS területi képviselője ajánlására döntöttem úgy, hogy megpróbálom a cég repce hibridjeit. A HYBRIROCK mellett a területemen elvetésre került GORDON KWS WRD is. Várakozásaimnak megfelelően az állomány nagyon tetszetős képet mutat magáról. Kezdeti fejlődése az eddigi tapasztalataim alapján bizakodóvá tett az aratást illetően.”

András Attila, Csabacsüd

„Sok termelőtársamtól hallottam jókat a KWS repcéiről, a HYBRIROCK-ról már régebben is jó véleménnyel voltam. A GORDON KWS WRD –t az itteni területi képviselő ajánlotta nekem. Az eddigiek alapján jó tapasztalataim vannak a hibriddel, egyelőre hozza az elvárt szintet. A növény egészséges, homogén és erős. Teljes mértékben bizakodó vagyok, nincs különösebb elvárás, csupán a bő termés!”

Győri Ernő, Jászfényszaru

„ Kíváncsivá tett minket a WRD technológia és a benne rejlő lehetőségek. Ebben a fejlesztésben a KWS úttörő szerepet tölt be. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a KWS-sel, szinte valamennyi általunk termesztett kultúrában együttműködünk. A GORDON KWS WRD hibridet a területi képviselő ajánlotta. 600 ha területen gazdálkodunk, ebből 95 ha a repce vetésterülete teljes WRD technológia mellett. A GORDON KWS WRD hibridből 45 ha vetésterülettel rendelkezünk. Elsősorban a jól vethetőségét emelném ki, köszönhetően a nagy magméretnek. Nagyon gyors és intenzív fejlődési erély jellemzi, kiegyenlített homogén képet mutat az állomány. A növények levelei a 45 cm sortávolságot befedték. A technológia jól kiszolgálja a repce nagy tér igényét, amit rengeteg oldalelágazással hálál meg. 4 t/ha a cél a termésátlagot illetően, bizakodva tekintek a jövőbe.”

Rau András, Rau és Fiai Kft., Balkány

„Jó hírében áll a KWS repce portfóliója, így az én érdeklődésemet is felkeltette és bizalmat szavaztam neki. Kipróbálásom 1. évén minimális területen tesztelem a GORDON KWS WRD-t, melyet dupla gabona sortávra vetettem. Extra szárazság ellenére szépen, egyenletesen fejlődött. Tél után hamar regenerálódott, nem volt kifagyás. Nagyon elégedett vagyok az eddigi fejlődésével, várakozásaimat túlteljesítette. Nagyon bízok a végeredményben, és ha betakarításkor is jó számokat produkál, biztos vásárló maradok, valamint területet növelek.”


 
KWS