KWS
   
 

„Együtt vagyunk sikeresek!”

Pallós Mihály, ügyvezető
Pallós Mihály, ügyvezető

Tisztelt Partnerünk!

Az Önök bizalmának és elkötelezettségének köszönhetően a 2015. évi vetési időszak történelmi jelentőségű eredménnyel lett emlékezetes számunkra. A Kleffmann piackutató cég felmérése alapján a KWS 20% részaránnyal a legnagyobb repcevetőmag értékesítő nemesítőház! Vezető termékünk, a HYBRIROCK 16%-kal toronymagasan a legnagyobb területen vetett hibrid!

Még egyszer is, KÖSZÖNJÜK!

Mindig hittük és vallottuk, hogy jelentős beszállítóként óriási a felelősség abban, hogy a sikert továbbvigyük és olyan lehetőségeket, megoldásokat kínáljunk partnereink számára, amelyek további, még eredményesebb gazdálkodást tesznek lehetővé.

A KWS elsőként kezdte meg a WRD® technológia adaptálását, illetve a drazsírozott vetőmag kifejlesztésében is rendkívüli erőfeszítéseket tesz. Ezen technológiai fejlesztésben még a gyártási költségek leszorításán dolgozunk, hogy a „végtermék” magas hozzáadott értéket képviseljen az Önök repcetermesztéséhez.

Természetesen mindezek mellett a nemesítés sem áll meg, hiszen a HYBRIROCK-nak máris komoly „kihívója” akadt házon belül! Új hibridünk, a MARC KWS rendelkezik azon többlet tulajdonságokkal és eredményekkel, amelyek megtestesítik a Jövő hibridjét.

További sikeres, eredményes gazdálkodást kívánok!

Pallós Mihály aláírás

Pallós Mihály, ügyvezető

No1

Repce hibridek

új

MARC KWS

A csúcstermés új generációja

ALVARO KWS

Korai aratás, kimagasló bevétel

GORDON KWS

A széles sortáv bajnoka
WRD®

HYBRIROCK

Zene földjeimnek

Árjegyzék

KWS repce arjegyzek 2016

Kattintson a képre a nagyobb nézetért!

Rendezvénynaptár

 

 
KWS