KWS
   
 

Rólunk

 KWS – a vetőmagspecialista

A KWS csoport egy független, hosszú hagyományokra visszatekintő családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely már közel 160 éve foglalkozik vetőmag nemesítéssel.

  • A vetőmag nemesítés iránt teljes mértékben elhivatott vállalkozásként a KWS minden jelentősebb növénykultúrában képviselteti magát a piacon: kukorica (siló, szemes és biogáz célú), cirok, cukorrépa, kalászos (búza, rozs, és árpa), olajos magvak (repcemag, napraforgó), és burgonya.
  • A KWS Csoport több mint 40 leányvállalattal és társult vállalkozással rendelkezik világszerte, és így 70-nél is több országban folytatja tevékenységét.
  • A cégcsoport évről-évre növeli beruházásait. Az éves forgalmának mintegy 15%-át fekteti be újra a kutatás és fejlesztés területén
  • A KWS csapatát mintegy 4.400 fő alkotja, ezen belül az innovációért felelős kutatásokon már több mint 1.200 személy dolgozik.

Önnel, Önökért!

 

 

Az 1999-ben megalakult KWS Hybrid Kft. 2006-ot követően 100%-os KWS tulajdonba került. Az alapítást követően folyamatosan bővülő portfólió segítségével a leányvállalat évről-évre egyre komolyabb sikereket ért el a hazai piacon.

A KWS fejlődését itthon mi sem bizonyítja jobban, mint hogy piaci részesedése 2015-ben a kukorica piacon 5%, az őszi káposztarepce piacon 20% volt. 2015-ben a KWS piacvezető pozícióba került a magyarországi repce piacon. Értékesítésünk legnagyobb részét forgalmazó partnereinken keresztül bonyolítjuk le, amely rugalmasabb készletelérhetőséget biztosít kisebb partnereink részére is.

Az 1999-ben alakult Kft. mára már a magyarországi vetőmag piac meghatározó résztvevőjévé vált. A sikerek mögött komoly munka van, hiszen csapatunk folyamatos tréningelésével, és képzésével azon vagyunk, hogy folyamatosan erősítsük pozíciónkat a piacon, és a KWS csoporton belül.

KWS - A vetőmagspecialista

 

KWS vetőmag. Megbízható fejlődés az Ön gazdaságában! Növekedjen velünk!

 

 
KWS