KWS
   
 

UMBERTO KWSúj

A becőfal

uj ikon rlm7-3 ikon

A piacvezető KWS legújabb repce hibridje, amely Phoma RLM7-3 rezisztenciával rendelkezik.

A 2014-2016-os vizsgálati években magtermése 5,08 t/ha, 17,1 %-kal több mint az összehasonlító fajták átlag eredménye. Olajtartalma 46,46 %, olajtermése 2124 kg/ha, 12,6 %-kal több mint az összehasonlító fajták átlag eredménye.

Erukasav (0,03 %) – és gklükozinolát (17,6 umol/g) tartalma alapján megfelel a duplanullás hibridekkel szemben támasztott minőségi követelményeknek. Termesztési tulajdonságai kedvezőek.

Kiegészítő információ:

Középérésű csoportba tartozó duplanullás hibrid. Tenyészideje 284 nap, fehérjetartalma 19,97 %, fehérjetermése 915 kg/ha volt. 

Forrás: NÉBIH

A KWS Magyarország Kft. kínálatában elérhető az UMBERTO KWS PRÉMIUM vetőmag is, amelyet innovatív, precíziós technológiához ajánlunk. További információkért érdeklődjön a KWS területi képviselőknél!

Rendelje meg online a KWS Webshopból!   webshop white  

umberto ad 2017

Az RLM7-3 rezisztens gén előnye

Gazdasági növényeink terméspotenciálja nagyon sok hatás összességének eredményén múlik. Ezeknek az összetevőknek egyik fontos eleme a genetikai háttér. Az őszi káposztarepce Phoma elleni rezisztenciája Európa számos országában jelentős gazdasági károkat tud okozni, elsősorban a szár, illetve a betakarítást megelőzően a becőkön való megjelenésével. Az RLM7 génnel rendelkező KWS repce hibridek a piacon lévő versenytársaikhoz képest nagyobb védettséggel rendelkeznek. Az RLM7 és RLM3 gének együttes megléte egy növényben pedig az eddig ismert leghatékonyabb védettséget adják a fómás betegségek ellen. A KWS elkötelezett a hagyományos repcenemesítési módszerek iránt és piacvezetőként továbbra is megtartja előnyét, segíti a termelőket a minél magasabb eredmények elérésében.

umberto 2017

 

umberto 2017   umberto 2017  


 
KWS